Andreas Sture, August Hugoson och Kristofer Jonsson, nuvarande och tidigare industridesigners på White, föredrar trä och har ett hållbart förhållningssätt till design.

Dekoration är tillbaka efter att ha förvisats till det förflutna i mycket av den minimalistiska designfilosofin. Även om Louis Sullivans berömda diktum Form Follows Function inte riktigt fick 1800-talsarkitekten att göra sig av med dekoration, utan bara gjorde den sekundär för att fungera. Den bortgångne italienska designveteranen Alessandro Mendini gick ännu längre och hävdade att prydnad är en nödvändighet för att fullända funktion, annars är det bara livlöst och intetsägande.

"Turn är snarare en lek med geometriska former än med det förflutna", kontrar Andreas Sture på White, som tillsammans med sina tidigare kollegor Kristofer Jonsson och August Hugoson skapade Turn för post-pandemiska kontoret.

"Det behövs en hemtrevlig atmosfär på kontoret, speciellt för de rum som tenderar att ta efter vardagsrummets flexibla och lättsamma känsla.