Väskor, ryggsäckar, halsdukar, skolväskor, jackor, handskar, bärbara datorer, hörlurar, kavajer… Alltför många saker att hålla reda på under vistelsen på stan?

VAD SÄGS OM EN EXTRA FICKA?

Det senaste samarbetet mellan den spanska designstudion Stone Designs och Blå Station erbjuder en stol med ett hemligt fack för att förvara dina skatter. Ett hemligt gömställe och en egen ö för privatlivet mitt i metropolen. 

”Vi kom på idén i en skidort”, säger Eva Prego, som tillsammans med Cutu Mazuelo är grundare av Stone Designs. ”Folk staplade upp sina skidglasögon, hjälmar och ryggsäckar på bordet under frukost och lunch, för att de inte skulle bli smutsiga på golvet. Vilken röra. Och det stjäl bordsutrymme från restaurangägaren också. Vi var bara tvungna att komma med en lösning!”

Pocket erbjuder en elegant lösning på ett hittills icke tillgodosett behov. Den kopp-liknande stolen står robust på dess korta, vinklade ben medan skalet sträcker sig något uppåt i en bekväm omfamning. Pocket erbjuder perfekt extra lagringsutrymme för upptagna offentliga utrymmen såsom hotell lobbyn, väntrum, barer och restauranger. Pocket kommer också att hålla saker snyggt och prydligt på kontoret, och varför inte hemma också?

P22.png