Träffa RUT som har något självklart bekant över sig. Har vi inte setts förut? Eller är hon en nykomling som vi borde ha råkat för länge sedan men träffar först nu? Sittmodulerna mäter 75 gånger 75 centimeter. Kvadratiska rutor som är lika breda som djupa. Vrid dem till höger, till vänster eller ett halvt varv. Fixera med två bultar. Bygg med två, tre eller fyra rutor. Dubblera på längden eller bredden för att ge ännu mer plats. Placera längs väggar eller helt fritt.

Sitta länge eller bara en stund? RUT kan bjuda på avslappnad och mer strikt sittning. Eller kombinera både och: plats för den som vill vara själv, mer utrymme för de som vill umgås. Bryt av med rutor i form av hela ekbord. RUT skapar rumslighet och bidrar till en distinkt definierad ordning, och kan förstås omkonfigureras när helst så önskas. RUT erbjuder både mjukt skön sittkomfort och stringent ordnade inredningsmöjligheter.

Spänstigt komfortabla sittmoduler bärs av en kraftig H-balk som vilar på två eller flera massiva ben i ek. Komplettera med armstöd, skräddarsydda eluttag, små avlastningsbord och dessutom hela bordsytor också de i ek.

Design: Bernstrand & Borselius

 

1 RUT.jpg

2 RUT.jpg

3 RUT.jpg

4 RUT.jpg

5 RUT.jpg

6 RUT.jpg

7 RUT.jpg

8 RUT.jpg