Swedish Design Movement samlar svenska aktörer inom design, mode och arkitektur som driver på för en hållbar omställning.

I september tar rörelsen Swedish Design Movement fysisk form framför en internationell publik på Svenska institutet i Paris. Under hela månaden tar Blå Station tillsammans med över trettio svenska företag från designbranschen plats på Svenska institutet i Paris för att synliggöra Swedish Design Movement och den förändringskraft som finns hos svenska designföretag.

Upptäck de senaste och enastående nya medlemmarna i Blå Stations produkt-familj för 2021. På plats kommer du även att hälsas av den ännu inte visade fåtöljen Maximus, den skulpterade tungviktaren helt i trä designad av Johan Ansander!

Var: Institut Suédois, 11 rue Payenne, Paris
När: 3/9 - 3/10
 

Paris7.jpg

Showroom och Agent i Paris

På besök i Paris? Missa inte det nya delade showroomet hos vår franska agent Agence PCM, i hjärtat av det historiska distriktet Faubourg St Antoine!

I designområdet nära Place de la Bastille, där många arkitekter och utställningslokaler håller till, har våra franska agenter på PCM nyligen öppnat dörrarna till det inspirerande nya showroomet som visar det senaste från Blå Station.

Var: PCM Showroom - 5 rue de Charonne - 75011 Paris