I år hålls första upplagan av Southern Sweden Design Days (SSDD) som arrangeras av Form/Design Center - Ett nytt internationellt designevent i Malmö! Årets tema är 1+1=3

 Blå Stations VD och Design Manager Johan Lindau besökte SSDD Studio och tog med sig 4st unika stolar som passar extra bra in på Årets tema 1+1=3 som vi har tolkat som "Utmaning + Innovation = Revolution". Se hela presentationen i videon ovan.

"SSDD öppnar dörrarna till den kreativa sydsvenska designscenen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen och riktar sig till designintresserad allmänhet såväl som professionella besökare."

Från de gamla Lokstallarna i Kirseberg i Malmö sänder SSDD Studio ett fullspäckat program som går att följa på distans den 27-30 maj och vi kommer även att hålla öppet hus i vårt nya Showroom i Malmö den 27-29 maj. 

 

Show.jpg

Öppet Showroom - Boka ett besöktill när det passar dig

Har du möjlighet att vara på plats i Malmö under SSDD och vill se, känna och klämma på produkterna för årets tema 1+1=3 samt årets nyheter är du välkomna till vårt showroom på Slussgatan 10, Malmö. Vi ser fram emot att träffa dig! Årets tema 1+1=3 har vi tolkat som "Utmaning + Innovation = Revolution" och det berättar vi gärna mer om när vi ses…

Boka en mer privat visning i förväg, vi välkomnar max 10 gäster i lokalen samtidigt för allas trevnad och säkerhet.

ÖPPETTIDER:
Torsdag 27/5 - Fredag 28/5
Tidsbokning: 09.00 - 18.00

Lördag 29/5
Tidsbokning: 10.00 - 16.00

ADRESS:
Slussgatan 10, Malmö

Följ länken nedan för att se lediga tider och boka din plats, varje bokning är individuell. De bokade besöken beräknas ta upp till 30 minuter med starttid var hel och halvtimme. OBS! Glöm inte tipsa dina kollegor att boka samma tid om ni vill komma samtidigt.

Se lediga tider och Boka ditt besök här